streda 28. novembra 2012

Fazula so zeleninou

Tieto jedla ma nasa dcera ( a nielen ona) velmi rada. Cibulu vacsinou nahradzam porom, ktory ma viac zeleza. Petrzlenova vnat je v tomto recepte na chut, ak vsak nakonci cerstvou posypete jedlo, obohatite ho o vitamin C, ktory sa varom nici.

 

 

Ingrediencie :

biela drobna fazula

por

cukina

baklazan

rajciny

cerstva petrzlenova vnat

curcuma, zmes korenia chimichurri ( cesnak,oregano,petrzlen,sol a stiplava paprika)

Fazulu som na noc namocila,rano zliala vodu a dala uvarit. Vsetku zeleninu som nakrajala na drobno. Opiekla som ju na kvapke olivoveho oleja, pridala takmer uvarenu fazulu, petrzlenovu vnat a korenie. Varila som vsetko spolu do zmaknutia.





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára